Η Discover Dogs επιστρέφει Αθήνα!

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά, ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Βασισμένη στο τρίπτυχο «εκπαιδευμένος κηδεμόνας-παιδεία-παιχνίδι» θα αποτελέσει τον χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων του σκύλου με στόχο μέσα από την επίσκεψη μας να μάθουμε τόσο για το σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί του.

Φέτος κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και οι 3 φθινοπωρινές Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων, CACIB για όλες τις φυλές, του Κυνολογίκου Ομίλου Ελλάδος οι οποίες είναι ενταγμένες στο Βαθμολογικό Σύστημα. Η δε Έκθεση της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019, θα είναι η 2η Προκριματική έκθεση για τα CRUFTS 2020 (3 x CACIB & 2nd CRUFTS QUALIFICATION).

Ταυτόχρονα, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου και Εκδήλωση Αναγνώρισης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία Animagroom, θα πραγματοποιηθεί και η GroomAthens 2019, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων με ταυτοχρονα Επαγγελματικά Σεμινάρια μόνο για Groomers.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του European Groomers Association (E.G.A) και του Ελληνικού Σωματείου Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ)

Απάντηση