Η Animagroom παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διεθνούς φήμης Dogstylist & Creative Groomer Beatrix Megyesi σε ένα μοναδικό σεμινάριο Κουρεμάτων και Τεχνικών Asian style για κομμωτές σκύλων.

Η Beatrix Megyesi είναι Dogstylist & Creative Groomer και International Groomers Association (IGA) Country Leader. Είναι επαγγελματίας groomer για περισσότερο από 15 χρόνια και ειδικεύεται σε Asian και Σύγχρονα Στυλ. Διατηρεί δικό της grooming salon στην Ουγγαρία και παράλληλα εργάζεται στο Μιλάνο στο διάσημο Dog Boutique and Grooming SPA “For Pets Only”.

Έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής μέχρι τώρα σε περισσότερα από 35 διεθνή σεμινάρια σε 20 διαφορετικές χώρες και έχει διακριθεί σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς στις κατηγορίες Creative Grooming και Asian Freestyle.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Ιουλίου 2019 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Civitel Attik (Ολυμπίας 11 Μαρούσι) Σάββατο 15:00–22:30 και Κυριακή 11:00-20:00 υπό την αιγίδα του Ελληνικού Σωματείου Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ.).

Η Animalgroom επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές εκπλήξεις. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Διοργανωτές του σεμιναρίου είναι η εταιρία Animagroom και χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό <<Κατοικίδια εν δράσει>>.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Animagroom στο τηλέφωνο 22990.26027 ή με e-mail στο: info@animagroom.gr καθώς επίσης και στο Facebook στη σελίδα: Animagroom Professional Pet Grooming Products (facebook.com/animagroom)

Απάντηση